Skip to content

De schoolleider als piloot

Aanmelden voor deze studiedag?

Neem contact op via:

info@schoolleideralspiloot.nl

Downloads

De schoolleider als piloot

Leer besturen vanuit vertrouwen, volgens de MAGICO-methode. Tijdens deze studiedag benaderen we leiderschap vanuit drie onmisbare kwaliteiten:

  1. Managen
  2. Gidsen
  3. Coachen

Hoe komt het toch dat we onszelf in het onderwijs tekortdoen door te veel nadruk te leggen op één van deze kwaliteiten? Waarom focust de een zich op (micro)managen, terwijl de ander alles denkt op te lossen met visie en inspiratie?

U kan het verschil maken

De waarheid is dat een goede schoolleider alle drie de kwaliteiten moet tonen. Liefst in onderlinge samenhang, niet om de beurt. Lukt dat niet in uw eentje? Doe het dan samen met anderen die de kwaliteiten aanvullen. Het toepassen van MAGICO leidt namelijk tot buitengewone prestaties. En dat is precies de impuls die het onderwijs in Nederland nodig heeft. Maar het begint allemaal met u, de schoolleider.

Laat u inspireren en/of coachen

Deze studiedag inspireert om de beste leider in uzelf naar boven te halen. Wilt u de vaardigheden beter ontwikkelen? Vraag dan na afloop een coachingstraject aan.

De schoolleider als piloot

Doelgroep:

Schoolleiders en leidinggevenden binnen de school

Duur:

Eén dag (ook leuk als teambuilding activiteit!)

Indeling:

De dag start met een presentatie, gevolgd door drie afzonderlijke workshops. In overleg passen we de inhoud en/of duur van de dag aan naar uw wensen.

Trainingslocaties:

Airport Eelde, Lelystad, Teuge, Seppe of Budel

Kosten:

€695,- excl. btw per persoon

Doelgroep: Schoolleiders en leidinggevenden binnen de school

Duur: Eén dag (ook leuk als teambuilding activiteit!) Indeling: De dag start met een presentatie, gevolgd door drie afzonderlijke workshops. In overleg passen we de inhoud en/of duur van de dag aan naar uw wensen.

Trainingslocaties: Airport Eelde, Lelystad, Teuge, Seppe of Budel

Kosten: €695,- excl. btw per persoon

product-slim-vrijstaand

Elke deelnemer ontvangt gratis het boek Slim! 50 managementtechnieken om uw school te leiden, t.w.v. €34,95. Het boek is tevens bestelbaar door een mail te sturen naar info@schoolleideralspiloot.nl.

Aanmelden voor deze studiedag?

Neem contact op via: